Finalisten 2014

Masterclass Finalisten 2014
Masterclass Finalisten 2014

Sabine Beens en Billy Maluw
Sabine Beens en Billy Maluw

Sabine Beens uit Waspik genoot haar opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en stond als zangeres o.a. in ‘Wordt u al geholpen ?’, ‘Schone Schijn’ en ‘Cabaret’. Zij wordt begeleid door pianist Billy Maluw.
naar de website van Sabine Beens
Borédas Dionys
Borédas Dionys

Borédas Dionys uit Oostende heeft een Franstalige moeder en dus is het Frans zijn ‘emotionele’ taal gebleven. Zinnetjes, gedichten, teksten werden al gauw chansons, en de versmelting van het woord en de emotie, parole et cœur, kristalliseert in zijn muziek.
naar Borédas Dionys op Facebook
Bruno Gatinet
Bruno Gatinet

Bruno Gatinet werd geboren in Normandië en woonde in Parijs, Wenen en München voor hij zich 13 jaar geleden in Den Haag vestigde. Hij wordt begeleid door gitarist Thomas Spitaler en zal o.a. ‘Le Soleil et la Lune’ van Charles Trenet ten gehore brengen.
naar de website van Bruno Gatinet
Daan Hofman
Daan Hofman

Daan Hofman zag als 15-jarige voor het eerst Jacques Brel op televisie, waarna zijn liefde voor het Franse chanson was geboren. Ook in zijn eigen liedjes klinkt, tussen de Nederlandse teksten, duidelijk het Franse chanson door: Brel en Piaf, maar ook generatiegenoten als Benjamin Biolay.
naar de website van Daan Hofman
Oukje den Hollander
Oukje den Hollander

Oukje den Hollander behaalde haar Bachelordiploma Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Ze zal het podium bestijgen met haar trio Mannekijn, dat onlangs succesvol debuteerde in de Sin and Soul tour langs kerken in Nederland.
naar de website van Oukje den Hollander
Catalijne Janssen
Catalijne Janssen

Catalijne Janssen uit Rotterdam staat voor vocale diversiteit, expressieve performance en scherpzinnige teksten. Geïnspireerd door namen als Camille, Wende en Brel werkt ze momenteel aan haar debuutalbum, een cross-over tussen pop en kleinkunst.
naar de website van Catalijne Janssen
Sterre Konijn
Sterre Konijn  •  foto :  Ronald Knapp

Sterre Konijn studeerde zang aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en volgt nu de master T.I.M.E (This is Music-theatre Education) aan het Kon. Conservatorium van Den Haag. Zij treedt op met verschillende ensembles en was o.a. te horen in het Concertgebouw en Paradiso.
naar de website van Sterre Konijn
Britta Maria
Britta Maria en Maurits Fondse

Britta Maria volgde masterclasses bij o.a. Karin Bloemen en Philippe Elan. Sinds 2012 speelt zij samen met Maurits Fondse de voorstelling ‘Un Homme et Une Femme’ met Franse Chansons, vertalingen in het Nederlands en eigen Franse liedjes. In 2013 verscheen hun eerste EP.
naar de website van Britta Maria naar de website van Maurits Fondse